tag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post2588614957888151708..comments2024-02-19T10:00:00.591+01:00Comments on Moja Toskania: Pieczywo pochodzenia zwierzecegoAleksandra Seghihttp://www.blogger.com/profile/13740893287770767998noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post-23779850451117139972012-02-08T03:00:45.437+01:002012-02-08T03:00:45.437+01:00Jest rowniez wersja schiacciaty bez smalcu, ale pr...Jest rowniez wersja schiacciaty bez smalcu, ale przed kupieniem trzeba sie pytac.<br />Czy zawsze byl smalec we wloskim pieczywie? Wynika, ze tak. Jest to tylko oszukiwanie klienta, bo jak bulka sie nazywa "all'olio" to powinna byc z oliwa, a nie smalcem. Trzeba dobrze czytac etykiety, a w piekarni po prostu pytac. Pozdr.,A.Aleksandra Seghihttps://www.blogger.com/profile/13740893287770767998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post-11605366003154439992012-02-07T20:04:58.447+01:002012-02-07T20:04:58.447+01:00Tak sie pokrecilo, że najczesciej nie do konca wie...Tak sie pokrecilo, że najczesciej nie do konca wiemy co jemy. <br />A moze ten smalec tam byl zawsze?Mażenahttps://www.blogger.com/profile/05448101202245619641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post-56150373147842543792012-02-07T19:54:10.804+01:002012-02-07T19:54:10.804+01:00o rany! to okropne. A nie ma wegetarianskiej wersj...o rany! to okropne. A nie ma wegetarianskiej wersji schiacciaty?????Martahttps://www.blogger.com/profile/11756284597023954789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post-39142693546433369042012-02-07T08:51:10.620+01:002012-02-07T08:51:10.620+01:00To chyba powalajaca wiadomosc dla weganki?!
Trzeba...To chyba powalajaca wiadomosc dla weganki?!<br />Trzeba teraz przygladac sie zawartosci roznych produktow,uwazanych do tej pory za "bezpieczne".<br />A pieczywo robic w domu !Wtedy "wiesz,co jesz".Aniahttps://www.blogger.com/profile/07638564094525636240noreply@blogger.com