tag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post2608433057697468250..comments2024-02-19T10:00:00.591+01:00Comments on Moja Toskania: Co przyrzadzila DanusiaAleksandra Seghihttp://www.blogger.com/profile/13740893287770767998noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post-91737874975820182872012-09-17T12:42:14.506+02:002012-09-17T12:42:14.506+02:00Dziekuje Olu za publikację przepisu i za szafran o...Dziekuje Olu za publikację przepisu i za szafran oczywiscie:)<br />Aniu, mysle, ze w piekarniku tez mozna sprobowac, a juz na pewno w garnku na parze - np. umieszczajac naczynko z puddingiem na metalowym sitku w garnku z gotujaca sie woda (pod przykryciem), tylko trzeba pilnowac stanu wody, zeby garnek sie nie spalil;)Arnikahttps://www.blogger.com/profile/08292418113755314869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7880797031183637424.post-26234800219722979122012-09-17T09:39:44.683+02:002012-09-17T09:39:44.683+02:00Gratulacje dla Danuty za tak wyrafinowany deser!
C...Gratulacje dla Danuty za tak wyrafinowany deser!<br />Ciekawa jestem,czy mozna go przyrzadzic w piekarniku? Niestety nie posiadam parowaru :(Aniahttps://www.blogger.com/profile/07638564094525636240noreply@blogger.com