Polskie krowki podbily rowniez Wlochy. Mozna je kupic w kazdym sklepie spozywczym lub supermarkecie. Produkowane sa we Wloszech i nosza nazwe "Mou polacca".
Moga miec klasyczny smak "tofee" lub wystepowac w takich wariacjach smakowych jak:
smietana i lukrecja
miod
mieta i lukrecja
czekolada
marcepan.
Ciekawe co Polacy powiedzieliby na te smaki?
Polak każdej odmianie Krówki mówi TAK !!! Ważne, aby była to Krówka "mordoklejka", a nie suchelec.
OdpowiedzUsuńKorzystając z okazji chcę spytać : kto pamięta jeszcze smak tzw."Pańskiej Skórki" ?
Ostatnio dowiedziałam sie rownież że jest Krówka w bardziej płynnej postaci, a mianowicie Krówka w Tubce!
OdpowiedzUsuńA co to panska skórka????? podobna do krówki??
OdpowiedzUsuń