czwartek, 2 grudnia 2010

Nasze polskie krowki

Polskie krowki podbily rowniez Wlochy. Mozna je kupic w kazdym sklepie spozywczym lub supermarkecie. Produkowane sa we Wloszech i nosza nazwe "Mou polacca".
Moga miec klasyczny smak "tofee" lub wystepowac w takich wariacjach smakowych jak:
smietana i lukrecja
miod
mieta i lukrecja
czekolada
marcepan.
Ciekawe co Polacy powiedzieliby na te smaki?

3 komentarze:

  1. Polak każdej odmianie Krówki mówi TAK !!! Ważne, aby była to Krówka "mordoklejka", a nie suchelec.
    Korzystając z okazji chcę spytać : kto pamięta jeszcze smak tzw."Pańskiej Skórki" ?

    OdpowiedzUsuń
  2. Ostatnio dowiedziałam sie rownież że jest Krówka w bardziej płynnej postaci, a mianowicie Krówka w Tubce!

    OdpowiedzUsuń
  3. A co to panska skórka????? podobna do krówki??

    OdpowiedzUsuń