poniedziałek, 22 sierpnia 2011

Artykul o baklazanach i cukiniach

Zapraszam do przeczytania mojego nowego artykulu:

3 komentarze:

  1. Przeczytałam Twój artykuł, ciekawy. Cukinia na surowo jest na prawdę dobra. Polana dobrą oliwą albo z serem o wyraźnym smakiem jest niesamowita, często ma lekko orzechowy posmak. Można ją też przecież dodać do dowolnej sałaty, preferuję rzymską, połączyć z pomidorami, cykorią na surowo smakuje wysmienicie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgadzam sie ! Ja kroje mloda cukinie w cieniutkie paseczki (najlepiej obierakiem do warzyw),skrapiam bialym winnym octem,oliwa i posypuje swiezym pieprzem.Trudno poznac,ze to surowa cukinia.

    OdpowiedzUsuń
  3. dziewczyny, narobilyscie mi smaku. jestem jeszcze przed obiadem....brak czasu...

    OdpowiedzUsuń