wtorek, 10 kwietnia 2012

Wywiad

Jak po swietach? Czy tak jak ja czujecie kilka kilo do przodu?
Przede mna bardzo intensywny tydzien, duzo pieczenia i przygotowywania.
Mam nadzieje, ze juz wkrotce bede mogla przedstawic Wam nowe przepisy toskanskie.
Tymczasem zapraszam do przeczytania wywiadu, tylko male sprostowanie, nie wiem o jakiej gwiezdzie pisze Andrzej!



3 komentarze:

  1. Właśnie przeczytałam wywiad Olu chłonąc te wszystkie smaki i zapachy o których mówiłaś...
    Ja sama uwielbiam jedzenie i uwielbiam jeść a makaron mogłabym jeść bez końca! W pracy podśmiewują się ze mnie, bo ciągle go zajadam na obiad:) Tak samo kocham też pizzę i cappuccino. Kiedyś spróbowałam pizzę frittę, która wyglądała jak pieczony pieróg i była przepyszna!
    Uwielbiam włoską kuchnię! Jest ona jedną z moich ulubionych!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja uwielbiam pizze i nic tego nie zmieni!

    OdpowiedzUsuń
  3. Wywiad przeczytałam z przyjemnoscia. Taki troszeczke inny, i przez to jeszcze ciekawszy :)!

    OdpowiedzUsuń